Rólunk

 

Eged Andor

Köszöntöm a Magyar mezőgazdasági megoldások oldalán.

Üdvözlöm, Eged Andor vagyok az EAgro Kft tulajdonosa. Már gyermekkorom óta szenvedélyemnek mondható a gépészet. Saját családi gazdaságunkban kezdtem közel 20 évvel ezelőtt az érdeklődést.

2004 óta végül is hivatásommá vált a szegmens. Sikeres éveket töltöttem az értékesítés más területén, és már ekkor is az érdekelt, vajon, hogyan tudnám az ügyfeleim részére a lehető legjobb megoldást nyújtani? A válasz egyszerű volt. Azt a megoldást tanácsoltam a problémára, amit én is választottam volna.

2009-ben a gépészet és az értékesítés összefonódott, itt találtam meg a helyem az életben. Ezen idő alatt kialakult egy szemlélet. A szemlélet amit követek, megoldás, ahogyan én is elvárnám. Azoknak akik csak most kezdenek, kis és közepes gazdaságoktól, a több ezer hektáron termelő nagygazdaságokig. Fontosnak tartom, hogy ne a profitra helyezzem a hangsúlyt, hanem a szolgáltatásra és az ügyfél elégedettségére. Oly módon, hogy a profit végül egy eredmény, egy következmény legyen.

2015-ben az elmúlt évek tapasztalata alapján megalakítottam az EAgro Kft-t, amelyben bizalommal fordulhatnak hozzám, régi és új ügyfeleim.

Baráti üdvözlettel:
Eged Andor